Bästa Trädgårdshjälpen

Bästa Trädgårdshjälpen

Ett par av landets bästa trädgårdsmästare som kan erbjuda dig en välskött trädgård kommer att visa upp sig här. Endast de som tillhandahåller trädgårdshjälp till privatpersoner eller mindre företag kommer presenteraas.

Det kan ta ganska mycket tid att hålla på med trädgårdskötsel så många tycker det är skönt att få hjälp med trädgårdsvården så att de kan arbeta med att måla huset, gräva grunden till ett Attefallshus eller bygga ett uterum med kanalplasttak.

Bästa landskapsarkitekter & trädgårdsmästarna

Här kommer endast de allra bästa trädgårdsmästarna och trädgårdsdesignerna att visas.

Bästa landskapsarkitekter & trädgårdsmästarna

Om du kan sköta om din trädgård eller anlita någon trädgårdsmästare som erbjuder sig att ta hand om trädgården bör du:

  • Fundera på i vilket skick som du vill ha trädgården. Om ni vill ha den perfekt innebär det mycket tid och mycket pengar.
  • Lägg upp en plan på hur du vill utveckla trädgården, både på kort sikt men även långsiktigt.
  • Försök uppskatta hur mycket tid det kommer ta att genomföra varje förändring av trädgården men även hur mycket underhållet kommer ta i tid varje månad.
  • Beräkna vilken kostnad det innebär att göra om trädgården på det sätt som ni planerat men även vad det kostar i arbetstid om ni anlitar trädgårdshjälp som ska ta hand om er trädgård.
Prio Trädgårds­företag Kommentar

1

ReGarden Trägårdsföretaget ReGarden i Stockholm kan hjälpa till med allt från gräsplantering och häcksättning till stubbfräsning och plattsättning.

2

Göteborgs Anläggning & Trädgård Ifall ni behöver trädgårdshjälp i Göteborg är dessa är bra på att sköta trädgårdar.

3

Söderlindh Entrepenad Hos Söderlindhs kan du i Skåne få alla den hjälp du behöver med din trädgård.

4

SP Trädgårdsservice Här kan du i Östergötland få hjälp med att ta hand om din trädgård men allt från att anlägga den eller klippa gräset.

Andra bra trädgårdsföretag och trädgårdsmästare

Det finns massor med andra trädgårdsarkitekter, trädgårdsdesigner och trädgårdsmästare som ni kan vända er till ifall ni vill ha hjälp att göra snyggt i trädgården. Tänk på att undersöka referenser och höra efter vilken trädgårdsskötsel som företaget tycker är roligast och är bra på innan ni presenterar vad ni vill ha hjälp med.


Allt viktigt om trädgårdshjälp

Här kan ni finna mycket intressant information om trädgårdshjälp och vad du ska tänka på när du anlitar en trädgårdsmästare som kan utföra trädgårdsarbete i er trädgård.Meny - Trädgårdshjälp
Till förstasidan på www.trädgårdshjälp.seHögst upp på sidan om trädgårdshjälpLängst ned på sidan om trädgårdshjälp
SverigeUtomlandsFöretagNyheter